Problems with forum?

Stu Bodycote

VIP MEMBER
Joined
Jun 12, 2020
Messages
765
Country flag
I dont know about you guys, but for a couple of weeks now Ive been having problems using the forum ie the message box doing some crazy stuff with spacing....and if I try to use the reply function to another members post, it'll add my reply to the same quote, instead of underneath....if that makes sense? Anyone had similar? This is whilst using my phone, via both the mobile format, and desktop lay out.

Cheers
Stu
 

BritTwit

VIP MEMBER
Joined
Aug 25, 2009
Messages
3,435
Country flag
I dont know about you guys, but for a couple of weeks now Ive been having problems using the forum ie the message box doing some crazy stuff with spacing....and if I try to use the reply function to another members post, it'll add my reply to the same quote, instead of underneath....if that makes sense? Anyone had similar? This is whilst using my phone, via both the mobile format, and desktop lay out.

Cheers
Stu
Stu,
I haven't experienced any such issues.
Are you using iphone, android?
 

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
2,082
Country flag
I would recommend clearing your browser cache, clearing cookies, logging out and back in. That should fix it
 

Stu Bodycote

VIP MEMBER
Joined
Jun 12, 2020
Messages
765
Country flag
I would recommend clearing your browser cache, clearing cookies, logging out and back in. That should fix it































































































































































































































































































































































































































































































































Cheers Jerry,










































































empty lines












































































































































































































































































































































































































































Just done that...no change. Started writing this reply, but then it moved what I was still typing into the quotation box....and as I type it keeps adding more
 

Stu Bodycote

VIP MEMBER
Joined
Jun 12, 2020
Messages
765
Country flag
Thats the issue I'm getting. Its making the site bloody difficult to use, if I want to use the reply function.
 

Stu Bodycote

VIP MEMBER
Joined
Jun 12, 2020
Messages
765
Country flag
Otherwise, it appears fine.
All that space was not my doing, it just kept adding it itself. I dont get problems like this anywhere else.
 

Stu Bodycote

VIP MEMBER
Joined
Jun 12, 2020
Messages
765
Country flag
Does yours match this chap?
 

Attachments

  • Problems with forum?
    Screenshot_20221124_142824_Settings.jpg
    69.3 KB · Views: 15
Joined
Mar 4, 2018
Messages
6
Country flag
I’m mostly using both iPad Pro & iPhone 13 Pro and having same problems of screen jumping, thought it was just me. Have made sure both have been restarted and all caches cleared. Both are running latest iOS 16.
 
Joined
Feb 8, 2018
Messages
65
Country flag
I’m mostly using both iPad Pro & iPhone 13 Pro and having same problems of screen jumping, thought it was just me. Have made sure both have been restarted and all caches cleared. Both are running latest iOS 16.
Same thing happening to me screen jumps on iPhone
 

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
2,082
Country flag
Same thing happening to me screen jumps on iPhone
This could be caused if you have an ad banner blocker. I mean the jumping about.
I have never had this problem and I regularly login via iPhone, iPad and desktop.

It will be hard for me to fix an issue with the forum if I cant find anything wrong, so will need more details.
 
Joined
Mar 4, 2018
Messages
6
Country flag
This could be caused if you have an ad banner blocker. I mean the jumping about.
I have never had this problem and I regularly login via iPhone, iPad and desktop.

It will be hard for me to fix an issue with the forum if I cant find anything wrong, so will need more details.
I am on iOS 16.1.1 but also had this problem on iOS 15. I do not have any ad blocker. If it helps I have video‘d the problem but not sure how I can upload. One thing I have noticed is that when the problem is evident and I scroll to top of page the banner advert is not there but then it will appear. So I am assuming that this top banner is somehow the issue.
 
Top