Welcome to the Access Norton Forum. Login as a VIP member to remove the advertising banners.


Dynojet

Modern 961 Norton Commando Motorcycles

Re: Dynojet

Postby Smudge » Sat Nov 26, 2016 7:42 am

Fast eddy, Durley no thats still south, am Northumberland.

Smudge
Posts: 26
Joined: Sat Jun 11, 2016 12:19 pm

Re: Dynojet

Postby Fast Eddie » Sat Nov 26, 2016 9:27 am

Smudge wrote:Fast eddy, Durley no thats still south, am Northumberland.



Dudley Moore... Peter Cook... :wink: ... Gettit' ??
User avatar
Access Norton VIP Paying Member
Fast Eddie
VIP MEMBER
Posts: 3478
Joined: Fri Oct 04, 2013 12:48 am
Location: Oxford, England

Re: Dynojet

Postby Smudge » Sat Nov 26, 2016 9:39 am

I did, but I have heard them all since I was a kid, so I normally just think yer right. .....

Smudge
Posts: 26
Joined: Sat Jun 11, 2016 12:19 pm

Re: Dynojet

Postby BPHORSEGUY » Sat Nov 26, 2016 1:44 pm

glb wrote:BPHORSEGUY Don't understand the 'loan bike'. I have short pipes on my Dominator


Dynojet will need a donor bike for a few days to a couple weeks to develope the Power Commander.

By short pipes do you mean Motad shorties?

BPHORSEGUY
Posts: 641
Joined: Fri Nov 29, 2013 2:24 pm
Location: Suffield,Ct

Re: Dynojet

Postby glb » Sat Nov 26, 2016 2:24 pm

Yes the Motad short pipes. And I love anything on two wheels so I would take anything they give me. Honda C90 step throughs are a bit small for me though

glb
Posts: 127
Joined: Mon Sep 21, 2015 6:36 am
Location: London, England

Re: Dynojet

Postby Panetone » Tue Nov 29, 2016 1:04 am

Hi,

my friends and me have all working PCV´s in our bikes.
The guys from Dynojet have a working system for the bike.
We figure out this with Dynojet Germany.

cheers
Panetone

Panetone
Posts: 21
Joined: Sun Nov 01, 2015 7:59 am
Location: Europe Germany

Re: Dynojet

Postby BritTwit » Tue Nov 29, 2016 8:43 am

Any details or photos of the installations on your bikes?
Where is the PCV placed?
1975 850 MKIII Commando
2013 961 Commando Cafe Racer
2006 Triumph Bonneville T100
2003 Ducati 999
User avatar

BritTwit
Posts: 779
Joined: Tue Aug 25, 2009 6:15 pm
Location: NYC

Re: Dynojet

Postby Panetone » Fri Dec 02, 2016 12:07 am

Hi,

can anybody tell me how to place a picture ?

Thank you in advance.

Panetone

Panetone
Posts: 21
Joined: Sun Nov 01, 2015 7:59 am
Location: Europe Germany

Re: Dynojet

Postby TonyA » Fri Dec 02, 2016 6:30 am

Hello Panetone , there are 2 ways I know of to post pictures here. You can sign up for VIP membership here on the forum and post directly. There is a fee to join but I understand this is the easiest way to post your pictures. OR you can sign up with a free picture posting site like Photobucket . This is what I have done to post my pictures . Once your photos are uploaded to Photobucket you can then copy and post them to AccessNorton . There is a tutorial somewhere on the AccessNorton site that demonstrates the steps involved . It is easy once you get through it the first time. I am sure some other members can help find the tutorial .

Try This technical-information-how-post-photos-t2357.html

Scroll down to where member L.A.B. describes how and has links and images for Photobucket . A good job by LAB !

TonyA
Posts: 711
Joined: Fri Jan 16, 2015 10:14 am
Location: Milwaukee WI. USA

Re: Dynojet

Postby Britfan60 » Fri Dec 02, 2016 1:14 pm

I went VIP. Last thing I need is daily emails from photobucket.
Access Norton VIP Paying Member
Britfan60
VIP MEMBER
Posts: 834
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:56 am

Re: Dynojet

Postby Smudge » Sat Dec 03, 2016 4:16 am

Hi panetone,

Which dynojet dealer where you dealing with as I see there is 4 different ones on the dynojet web site, I was going to contact them to see which unit they used on your bike.

Cheers

Smudge
Posts: 26
Joined: Sat Jun 11, 2016 12:19 pm

Re: Dynojet

Postby Voodooo » Sat Dec 03, 2016 11:12 am

Everytime I post pics it says they are too big and over 1mb. I have the VIP what am I doing wrong?
Access Norton VIP Paying Member
Voodooo
VIP MEMBER
Posts: 143
Joined: Wed Aug 10, 2016 5:06 am
Location: Erie, Michigan.

Re: Dynojet

Postby TonyA » Sun Dec 04, 2016 7:50 am

Are you using a camera to take the pictures ? Try cropping the picture size down in the computer before sending. Also , you may be able to reduce the resolution of the pictures at the camera before taking them ?

TonyA
Posts: 711
Joined: Fri Jan 16, 2015 10:14 am
Location: Milwaukee WI. USA

Re: Dynojet

Postby Fast Eddie » Sun Dec 04, 2016 9:43 am

I'm with Voodoo...

I only use my iPhone (6s) or ipad to take the pics, but I get the same problem.

I only know how to crop pictures with ipad. Is it possible to reduce pixels (or whatever the term is) instead? Cropping doesn't work as you only end up with the centre most part of the photograph!
User avatar
Access Norton VIP Paying Member
Fast Eddie
VIP MEMBER
Posts: 3478
Joined: Fri Oct 04, 2013 12:48 am
Location: Oxford, England

Re: Dynojet

Postby Raphi » Sun Dec 04, 2016 12:10 pm

Easiest way (without PC) is to send the pictures to yourself by email with your iPhone and choose a low file size...
User avatar

Raphi
Posts: 182
Joined: Mon Aug 17, 2015 2:10 pm

PreviousNext

Return to Norton Commando 961 Motorcycles

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests